Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 1 bedroom • 101 m² without real estateK Čejovu, Kejžlice - Kejžlice, Vysočina Region

K Čejovu, Kejžlice - Kejžlice, Vysočina RegionParking
PriceCZK 1,111,000


Nabízíme k prodeji tradiční venkovský přízemní dům - usedlost s předzahrádkou v centrální části obce Kejžlice u Humpolce. Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci dle přání a představ nového majitele. Disponuje jedním velkým prostorným pokojem v pravé části domu, v levé části domu se nachází kuchyně a za ní koupelna. Dům má prostornou půdu, přístupnou z kůlny. Od roku 2012 je započata rekonstrukce, v současnosti je dokončeno odvlhčení v obvodu celého objektu. V celé pravé části jsou hotové základy obvodových zdí domu, levá část na podezdění zatím čeká. Do domu je zavedena elektřina, plyn a obecní vodovod. Dům není doposud napojen na obecní kanalizaci, která vede u hranice pozemku. Dům je situován severojižně podél silnice, nevelká zahrada přiléhá ze západní strany domu. Do zahrady se dá vjet ze silnice od severovýchodu i z obce z jihozápadu .

Kejžlice leží v kraji Vysočina v okolí Humpoleckých lesů. Obcí protéká Pstružný potok, jeden z přítoků řeky Sázavy. Kejžlice jsou na dosah větších měst, což je činí příhodným místem, kde se dá najít klid a blízkost přírody, ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření, rybaření, vždyť zde v těchto lesích vznikl úplně první skautský tábor v českých zemích. K nejbližším obcím patří Čejov, Řečice, v dohledu obce je hrad Lipnice nad Sázavou. V širším okruhu města Světlá nad Sázavou a Ledeč nad Sázavou, 6 km jižně Humpolec a 16 km východně Havlíčkův Brod.

Obecní úřad má sídlo v kulturním domě, je zde ubytování, knihovna, pohostinství a další malé provozovny. V obci je škola, mateřská škola, farnost, prodejna potravin, zahradnictví, pošta, jsou zde různé spolky, hasičský sbor, sportovní klub Sokol.

V Kejžlici je zaveden plyn, je vybudována nová vodovodní sít s kanalizací a čističkou. Dobré autobusové spojení s okolními obcemi je především na trase Humpolec - Světlá nad Sázavou.

Vzhledem k vybavení v obci a dostupnosti větších měst jsou Kejžlice vhodné k trvalému bydlení i rekreaci.

Property Characteristics

Listing ID660792
Layout1 bedroom
Available from27/04/2021
ConditionWrong
Building typeBrick
AgeOver 50 years
WaterFrom a public source
Užitná plocha101
Fully furnishedUnfurnished
Plot space146
Floor1
EPCF - Velmi nehospodárná
DesigneStandard
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 6 minutes by car

What you will find nearby

Public transport
🚘 5,606 m (6 min)
Post officeKejžlice
🚶 251 m (3 min)
ShopPotraviny Hart
🚘 5,288 m (5 min)
BankKomerční banka
🚘 6,587 m (9 min)
RestaurantKejžlická hospůdka
🚶 262 m (3 min)
PharmacyU Bílého Anděla
🚘 6,517 m (8 min)
SchoolKamenosochařské učiliště Lipnice
🚘 5,300 m (6 min)
Kindergarden
🚘 10,160 m (10 min)
Sports field
🚘 8,478 m (10 min)
Playground
🚘 5,582 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.