Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 5+kk • 132 m² without real estatePopelky Biliánové, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský Region

Popelky Biliánové, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking
PriceCZK 4,990,000


Nabízím k prodeji novostavbu luxusního dvoupatrového bytu 5+kk, o obytné ploše 132 m2, ve 3. nadzemním podlaží viladomu v Králově Dvoře – Levíně se dvěma balkony a koupelnami.

Dům je situován v příjemném prostředí s nádherným panoramatickým výhledem do okolní krajiny (Český kras a Křivoklátsko) a je kombinací moderního bydlení alpského stylu (známého z podobných německých, švýcarských a rakouských projektů), nádherné přírody a výborné dopravní dostupnosti do Králova Dvora, Berouna, Prahy a Plzně. V domě se nachází 3 bytové jednotky.

Umístění domu nabízí to nejlepší co může daná lokalita poskytnout a tím je veškerá občanská vybavenost včetně kompletní zdravotnické péče, kvalitní služby, zavedené školy a školky, sportoviště a bazény, cyklostezky, aquapark, supermarkety a kulturní život. Funkce a nezbytnost zde splývá v jedno.

Byt má svůj vlastní plynový kondenzační kotel s ohřevem vody, vlastní měřiče vody, plynu a elektřiny. Dům je postaven klasickou technologií vyzdívání (Porotherm), střecha je pokryta kvalitní střešní krytinou (Mediterran) s dlouholetou zárukou. Toto vše zajišťuje velice ekonomické a přitom komfortní vytápění bytu. Po vstupu se nachází chodba (15.46 m2), koupelna s vanou (4.95 m2), oddělené WC, obývací pokoj s rozdělením pro kuchyňský kout (27.40 m2) se samostatným vstupem na balkon (3.00 m2), obytný pokoj (16.16 m2) a další obytný pokoj (16.17 m2) se samostatným vstupem na balkón (5.48 m2). Po dřevěném schodišti se vstupuje do horního druhého patra, kde se nachází 2 místnosti o celkové výměře (53.00 m2) a koupelna s WC. Druhé patro je prosvětleno střešními okny. V bytě jsou položeny plovoucí podlahy.

Nájezd na dálnici D5 (Praha - Plzeň) se nachází 1 km od domu (Praha 22 km - 12 minut jízdy autem).

Výborná dopravní dostupnost i prostředky MHD směr Králův Dvůr, Beroun, Zdice a Hořovice z autobusové zastávky 150 m od domu. Ze stejné zastávky lze využít i příměstskou autobusovou dopravou do Prahy (Zličín a Nové Butovice), která trvá cca 30 minut a ve špičce jezdí každých 15 minut. V dosahu je i vlaková zastávka a Hlavní nádraží Beroun.

Property Characteristics

Listing ID616434
Layout5+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha132
Available from08/07/2020
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportKrálův Dvůr, Nám. Míru - poliklinika
🚶 80 m (1 min)
Post officeKrálův Dvůr u Berouna
🚘 991 m (2 min)
Shop
🚶 531 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 973 m (2 min)
RestaurantNa Knížecí
🚶 612 m (7 min)
PharmacyLékárna U Tří zvonků
🚘 947 m (2 min)
SchoolZákladní a Mateřská škola Králův Dvůr
🚘 1,399 m (4 min)
KindergardenMateřská škola "Pod Hájem"
🚘 1,644 m (4 min)
Sports field
🚘 900 m (2 min)
Playground
🚶 579 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.