Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent Small studio • 18 m² without real estateDo Klecánek, Klecany - Klecany, Středočeský Region

Do Klecánek, Klecany - Klecany, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking
Monthly rentCZK 14,000


Pronajmu zahradu(cca 1300m2) se starou zděnou chatkou 1+0(horší stav) na Praze východ, severně od Prahy, hned vedle lesa v pěkné oblasti kousek od Vltavy, asi 12min autem nebo busem z metra Kobylisy. Na pozemku nejsou momentálně k dispozici žádné sítě, jen 50let stará suchá kadibudka..:-). Takže by to chtělo si koupit za 1500cca chemické WC a tak za 700 z Hobbymarketu solární sprchu a občas posekat trávu(benzínovou sekačku proti záloze mohu zapůjčit).

Kanalizace, el a voda jsou sice zavedené ale prozatím nefunkční. V chatce jsou kamínka na pevná paliva, možno svítit petrolejkou..:-) nebo si přivést jiný zdroj, je potřeba vybílit a dát si nějakou palandu nebo postel, tu bych ale případně poskytnul. Pod okapem je čistá a plná nádrž na 500l vody, takže užitkové vody a vody na koupání je dostatek. Pro cachtání je před chatkou volně ložená velká rohová vana..:-). Lze si pak nabrat pitnou vodu nebo občas zapojit elektro na mém vedlejším pozemku. Pronajmu pouze rodině(nebo třeba dvěma známým rodinám) s dětmi pro nefalšované indiánské léto, navíc hned vedle Prahy a zároveň lesa , kousek od Vltavy. Prosím ostatní lidi bez dětí aby mne nekontaktovali, omlouvám se! Nejde mi primárně o peníze ale o to udělat někomu radost! Na pozemku jsou ovocné stromy(jabloně, ořechy a keře(angrešt, rybíz), je si možno zasadit jakoukoliv zeleninu, zahrádkařit obecně, hrát hry, jezdit po okolí na čemkoliv, postavit si třeba velký stan, přenosný bazén, zaparkovat si tam dočasně nějaké campingové auto, přívěs a pod. Cena je 14000kč do konce kalendářního roku 2023(platí se najednou a předem)! Neslouží k trvalému bydlení! RK prosím nekontaktujte mne, nebudu s vámi komunikovat!

Property Characteristics

Listing ID603638
LayoutSmall studio
Plot space1,300
EPCF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha18
Available from03/04/2023
Building typeBrick
HeatingOther

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKlecany
🚶 263 m (3 min)
Post officeKlecany
🚶 426 m (5 min)
ShopBala
🚶 247 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 27,348 m (42 min)
RestaurantU Císařských schodů
🚶 305 m (4 min)
PharmacyLékárna Klecany
🚶 352 m (4 min)
SchoolZŠ Klecany
🚘 1,702 m (6 min)
KindergardenAlma školička
🚶 561 m (7 min)
Sports fieldALEA Divers, PADI 5star Dive Center
🚘 23,918 m (37 min)
Playground
🚶 292 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.