Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateKlášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský Region

Klášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 3,300
+ Refundable depositCZK 15,000


K pronájmu nabízím krásný byt 2+kk o celkové ploše 90 m2 v 1. nadzemním podlaží v novém bytovém komplexu Klášterní Dvůr v Rajhradě nedaleko Brna. Součástí bytového komplexu je uzavřený park vhodný pro rodiny, do kterého mají přístup pouze obyvatelé domu.

Dispozice - z chodby (11,5 m2) vejdeme do pokoje s kuchyňským koutem (20 m2) a ložnice (14 m2), dále pak do koupelny s vanou (3,6 m2) a samostatného wc. K bytu náleží soukromá zahrádka se vstupem z obývacího pokoje (38 m2). V pokojích jsou plovoucí podlahy, v předsíni, wc a koupelně pak dlažba. K bytu náleží též sklepní koje.

V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – lékaři, obchody, lékárna, školy, dětské hřiště, které je součástí bytového komplexu, vlaková a autobusová zastávka. Rychlé spojení do Brna. V budově je několik poskytovatelů internetového připojení a satelitní televize. Budova má energetickou náročnost skupiny B.

Celkové náklady na bydlení vycházejí na 2.500 + elektrická energie (cca 800 Kč). Vratná kauce je 15.000,- Kč a je možné ji zaplatit na dvakrát. Pronájem bytu bez PROVIZE. RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID577977
Layout2+kk
Available from09/10/2019
Floor1
Building typeOther
Užitná plocha52
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.