Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 99 m² without real estatetřída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Reserved
třída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Vysočina RegionPartially equipped
PriceCZK 3,750,000


Prodám byt ve zděném domě v samém centru Jihlavy, který prošel cca před 6 lety kompletní rekonstrukcí. V bytě se nachází větší množství úložných prostor řešených vestavěnými skříněmi zejména ve vstupní hale. K uskladnění věci dále mohou sloužit dvě chladnější komůrky u vstupní haly. Kromě dvou větších ložnic, v nichž se vždy po celé délce jedné stěny nachází veliká vestavěná skříň, se v bytě nachází malá místnost bez okna o ploše cca 2 m², kde lze zřídit menší pracovnu/trucovnu. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je svou plochou nadstandardní. Kuchyň je od Sykory a vybavena kvalitními elektrospotřebiči Siemens.

Výhodou bytu je vedle jeho světlosti, že má dvě toalety, jednu samostatnou a druhou v prostorné koupelně, která je vybavena zdvojeným umyvadlem a vanou se zabudovanými masážními tryskami. K bytu patří i dvě sklepní kóje. Topení je samostatné a je zajišťováno plynovým bojlerem, jenž současně slouží i k ohřevu vody. Ovládání topení je dálkové a je rovněž možné využít podlahové topení, které je ovládáno zvlášť. Silné cihlové stěny zajišťují jak dostatečné soukromí uvnitř bytu,tak také tepelnou izolaci zajišťující nízké náklady na vytápění v zimě a v létě příjemný chládek. Pro tříčlennou rodinu lze počítat s poplatky a službami ve výši cca 5.000 Kč měsíčně.

Property Characteristics

Listing ID574367
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha99
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.