Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 114 m² without real estatePod Barvířkou, Prague - Smíchov

Pod Barvířkou, Prague - SmíchovLift
PriceCZK 10,800,000


Developer nabízí k prodeji byt 4+kk o velikosti 114 m2, který se nachází v rezidenci Mélange v žádané městské části Praha 5 - Smíchov.

Ještě nám v této rezidenci zbývá několik jednotek podobného typu. Neváhejte se zeptat na další.

Úplně nový, nezařízený byt s orientací na sever a západ a nadstandardní výškou stropu (260 cm) se nachází v 5. nadzemním patře novostavby s výtahem. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (34,2 m2), 3x ložnice (18,7 m2, 15,5 m2 a 18,7 m2) z nichž poslední (18,7 m2) má vlastní koupelnu a WC (4,3 m2), předsíň (8,9 m2), koupelna (4,6 m2) a toaleta (1 m2).

Byt je proveden ve vysokých standardech: luxusní dřevěné podlahy Vinyl Winflex od Floor Experts, interierové dveře Vetos, v koupelně stylové keramické dlažby Graniti Fiandre Core Shade, závesné WC a umyvadlo od Villeroy&Boch. Je nainstalována příprava na chlazení.

Rezidence Mélange je nový projekt, inspirovaný německým funkcionalismem, přesto pěkně zapadající do jednoho z nejvýznamnějších historických území Prahy. Jeho hlavními prvky jsou umístění v centrální a velice perspektivní části města s dobrou dopravní dostupností, opravdu hezký, moderní design exteriéru a interiéru, špičkové standardy vybavení bytu a celkově vysoká úroveň provedení stavby.

Rezidence se nachází v jižní části Smíchova na kopci mezi Pavím vrchem a Dívčími Hrady, 40 metrů nad hladinou Vltavy. Je tak dokonalá pro ty, kteří chtějí bydlet poblíž frekventovaného Anděla a přesto mít klid a soukromí, které zaručuje právě ulice Pod Brentovou.

Výborná dopravní dostupnost: tramvajová zastávka Braunova je hned u domu, cesta tramvají do Anděla (linka B) pak trvá pouhých 6 minut.

Celková cena: 10.800.000 včetně DPH. Nehradíte daň z nabytí nemovitosti 4%.

Cena zahrnuje sklep, garážové stání v podzemním parkovišti lze dokoupit.

Pro více informací o nemovitosti nebo domluvení prohlídky prosím kontaktujte našeho makléře nebo vyplňte formulář níže, rádi Vám pomůžeme!

Property Characteristics

Listing ID573480
Layout4+kk
Available from04/09/2019
Floor5
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha114
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.