Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 47 m² bez realitkyRohanské nábřeží, Prague - Karlín

Rohanské nábřeží, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 30,000

+ Poplatky za službyCZK 6,300
+ Vratná kauceCZK 90,000


Kompletně vybavená kavárna se zavedenou klientelou v lukrativní oblasti s kancelářskou zástavbou. Také jste si vždy přáli mít svou vlastní kavárnu? Nyní máte možnost provozovat moderní, útulnou kavárnu, která se nachází nedaleko Karlínského náměstí.

Nabízíme k pronájmu moderní, nově zrekonstruovanou kavárnu o výměře 47 m2 vč. kompletního vybavení. Kavárna se nachází v lukrativní lokalitě, v malebné pěší uličce mezi velkými office budovami Amazon Court a River Garden. Převážná část zákazníků jsou rezidenti budovy, kde se kavárna nachází, dále pak zaměstnanci firem z kancelářských budov a kolemjdoucí. Kavárna disponuje 4 stolky a vyvýšeným posezením ve výloze pro 3 osoby. Dále pak 5 venkovními stoly nacházejícími se na velké předzahrádce, kterou lze rozšířit. Součástí kavárny je dále toaleta pro zákazníky, personální toaleta v zázemí provozovny, malý sklad a šatní kout pro personál.

Kavárna byla nově vybudována na podzim 2018, je kompletně vybavena a tudíž připravena k okamžitému zahájení nového provozu.

Mezi vybavení patří prosklená chladicí vitrína, pokladní systém s předplacenou licencí do 8/2019, pečící trouba, 5 lednic, výrobník ledu, přístroje pro přípravu jídel a nápojů (gril, výkonný blender, odšťavňovač), světelné nabídkové tabule, atp. Kompletní seznam vybavení obdržíte na osobní schůzce.

Prostor je k dispozici okamžitě. Důvodem prodeje je vysoké pracovní vytížení s druhou firmou, kterou vedu a tím pádem nedostatek času na péči o kavárnu.

Součástí nabídky je i poukaz v hodnotě 20.000 Kč bez DPH na reklamní služby - polep provozovny, výroba plakátů, nabídkových cedulí atp.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě.

Odstupné ve výši 790.000Kč

Property Characteristics

Listing ID564180
LayoutOther
Available from12/06/2019
OwnershipPersonal
Floor space47
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.