Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 65 m² without real estateLabská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský Region

Labská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,390,000


Luxusní byt v jedné z nejlepších lokalit Poděbrad, 2 min. od centra, výhled do přírody, na řeku a zámek. Hned u domu jdete na procházku do lesa, k jezeru nebo můžete vyrazit rovnou na bruslích na cyklostezku. Byt je krásně prosvětlený okny ze všech stran a kvalitní venkovní žaluzie zajišťují tmu, pokud si budete přát. V zimě si můžete zatopit v krbu a užít si zimní večery jinak než v panelovém domě. Parkování ve dvoře, dle dohody se sousedy možno postavit kryté parkovací stání. K bytu patří velký sklep. Byt má samostatný plynový kotel na ohřev vody a vaření, trouba je elektrická. Byt je v posledním, 3. nadzemním podlaží, kde máte zaručen úplný klid, nikdo nad vámi vás nebude rušit.

K domu patří zahrada, ve které je i posezení a možnost grilovat.

Rozměry bytu: celková obytná plocha 79 m2, z toho podlahová plocha bytu 62,23 m2 (pokoj 20,31 m2, pokoj 14,10 m2, kuchyň 12,45 m2, předsíň 8,83 m2, koupelna 4,92 m2, WC 1,62 m2), balkón 3 m2, sklep 16 m2.

Tel. 724 074 839

Luxury apartment in one of the best locations in Podebrady, 2 min. from the center, view of the nature, the river and the castle. Right next to the house you can go for a walk in the woods, to the lake or go straight on skates on the bike path. The apartment is beautifully lit by windows from all sides and quality outdoor blinds ensure darkness if you wish. In winter you can make fire in the fireplace and enjoy winter evenings differently than in a panel house. Parking in the yard, by agreement with the neighbors can build a parking space with roof. The apartment includes a large cellar. The apartment has a separate gas boiler for hot water and cooking, the oven is electric. The apartment is on the last, 3rd floor, where you are guaranteed complete peace, no one will disturb you.

There is a garden with grill and outdoor seating that belongs to the house.

Tel. +420 724 074 839

Property Characteristics

Listing ID557827
Layout2+kk
Available from01/09/2019
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.