Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+1 • 180 m² without real estateTýnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský Region

Týnec nad Sázavou - Týnec nad Sázavou, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,200,000


Původní zachovalá rodinná vila 4+1 z roku 1923. Jedná se o kvalitní cihlovou stavbu s masivní žulovou podezdívkou. Součástí domu je velká zahrada o celkové výměře 1200 m2.

Dům je dvoupatrový, s cihlovým podsklepením. V přízemí se nachází dva pokoje, s kuchyní, sociálním zařízením, malou spíží a prosklenou verandou (ideální pro zimní zahradu). V pokojích se ponechaly původní dubové parkety. V patře jsou zbylé dva pokoje, s využitelným spojovacím prostorem (halou). Přilehlý velký balkon je vhodný na případnou nástavbu.

Celá vila si zachovala prvorepublikový ráz a je tak vhodná pro citlivou rekonstrukci v tomto duchu, nebo pro originální přebudovaní v moderním hávu. Po dohodě je možné zanechat i původní nábytek.

Elektřina zavedena, plyn je u hrany pozemku. Voda z vlastní studny, kanalizace tlaková.

Rozlehlá zahrada je plná plodících stromů, především jabloní a třešní, po úpravě ji lze využít jako ovocný sad, ale samozřejmě i jako místo odpočinku. K dispozici je také starší neudržovaný altán a několik kůlen vhodných pro další přebudování. Ze zahrady je i vstup do dalších 3 samostatných skladovacích místností, se samostatnými vchody.

Dům je v obci s pohodlně dostupnou občanskou vybaveností, v klidné části, nedaleko řeky Sázavy. Vzdálenost od Prahy necelých 45min. (s napojením na ROPID).

Property Characteristics

Listing ID533049
Layout4+1
Plot space1,200
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.