Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² without real estateNa Palcátech, Kralovice - Kralovice u Rakovníka, Plzeňský Region

Na Palcátech, Kralovice - Kralovice u Rakovníka, Plzeňský Region
PriceCZK 1,585,000


Nabízíme k prodeji světlý, prostorný byt s dispozicí 2 + 1 o čisté velikosti 58 m2. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, dostatečně vysoko nad úrovní chodníku. Na prostornou předsíň navazuje obývací pokoj, kuchyň, koupelna s vanou a samostatné WC. Ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Byt je v původním stavu, v roce 2017 došlo k výměně oken za plastová. K bytu náleží 2 sklepní kóje v suterénu – 3 a 7 m2. Celková výměra bytu je tak 68 m2. Topení je etážové plynové - kotel Dakon, ohřev TUV zajišťuje bojler, umístěný v koupelně. Dům o 6 bytových jednotkách je na vlastním pozemku 669 m2, na kterém jsou též zahrádky samostatně ohrazené pro každý byt. Dům je zachovalý, zrekonstruovány byly stoupačky vody, rozvody plynu a domovní zvonky. V bytě je funkční STA.

Bydlení se nachází v klidné lokalitě s minimální dopravou. V okolí je veškerá občanská vybavenost – škola i školka (400 m), lidový dům s letním kinem do 200m, hlavní centrum – náměstí s obchody, lékárnou, poštou a další vybaveností 500m, autobusové nádraží 350m, vlakové nádraží 1km. K dispozici je Penny market.

Dále je na prodej garáž v objektu řadových garáží ve vzdálenosti 500 m od domu. Vrata výklopná plechová ruční ovládání, montážní jáma se schody (zakrytá fošnami, vhodná ke skladovacím účelům), osvětlení, zásuvky 220 i 380V. Cena 120.000,- Kč

Property Characteristics

Listing ID523486
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha57
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.