Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 33 m² without real estateŠtěpařská, Prague - Hlubočepy

Štěpařská, Prague - Hlubočepy
PriceCZK 2,490,000


Prodej ubytovací jednotky číslo C2.19 s podlahovou plochou 33,4 m2 má dispozici 1+kk. Nachází se v druhém nadzemním podlaží budovy a díky jižní orientaci zaručuje přísun denního světla v průběhu celého roku. Prostorná vstupní hala s dostatkem místa pro úložné prostory, koupelna o velikosti více než 5 m2 se sprchovým koutem a možností umístit pračku i sušičku a, zejména pro dispozici 1+kk, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti téměř 21 m2 nabízí skutečný komfort. Občanská vybavenost je v místě kompletní a každý si přijde na své - obchody, supermarkety, školy, školky, poliklinika Barrandov, aquapark a wellness, fitness, tenisové kurty, restaurace a pro bezpečný život nedaleká stanice městské policie. Projekt leží na strategickém místě Prahy. Autem jste během minutky v ulici K Barrandovu, odkud se již velmi snadno dostanete do tunelu Blanka, dálnici D1 nebo letiště Ruzyně. Rozhodnete-li se využít městskou hromadnou dopravu, tramvaj Vás díky rychlodráze doveze na Anděl během 15 minut. Využít můžete i městské autobusy. Ideální pro studentské bydlení.

Zjistěte více o této příležitosti mnoha rozměrů na www.polygon-barrandov.cz nebo nám zašlete zprávu na info@vinvest.cz a naši zkušení prodejci se Vám budou plně věnovat. Volejte 702 216 216.

Vyřízení hypotéky s naším profesionálním poradcem není žádná složitost.

Vyberte si včas! Již 15 % prodáno!

Property Characteristics

Listing ID476927
LayoutStudio
Floor2
Building typeOther
Užitná plocha33
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.