Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² without real estateSpálená, Prague - Nové Město

Spálená, Prague - Nové MěstoPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 18,300

+ Service chargesCZK 2,320
+ Refundable depositCZK 40,000


Velmi tichý byt v samém srdci Prahy, s okny do klidného zeleného vnitrobloku. Byt po nákladné rekonstrukci, vč. zachování původních prvků z roku ca. 1820, nikdy nesloužil k ubytování turistů a bude Vám tak k dispozici dlouhodobě, jak budete potřebovat (i po návratu cizinců do Prahy, kdy se mnoho jiných bytů s normálními nájemci zase rychle rozloučí). Možnost trvalého bydliště a parkování na zónách, případně budoucího rozšíření bytu na 3+1 a/nebo jeho odkoupení.

Byt není vhodný pro spolubydlení! Ideální pro náročnějšího jednotlivce či pár ke skutečně dlouhodobému bydlení (2-3 roky či více), což je již zohledněno ve výši základního nájemného a garanci slevy na tuto dobu i při budoucím růstu cen.

Bezpečný dům se vstupem na čip. Kompletní občanská vybavenost, metro a velké nákupní centrum pár minut pěšky, tramvajová zastávka s denními i nočními spoji 24/7 hned u domu. Byt nabízí moderní bydlení při zachování historického ducha stavby, k dispozici kuchyňská linka s myčkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou, koupelna s vanou, úložné prostory.

Byt není možné využít k podnájmu, AirBnB ani jinému podnikání (zákaz ve smlouvě). Základní nájemné 18.300 Kč plus 2.320 Kč (zahrnuje část nájemného odpovídající svojí výší předpisu správní firmy / svj vč. dlouhodobé zálohy, správy, a zálohy - úklid, odpad, voda…), elektřina záloha 600 Kč (vyúčtování dle elektroměru), převod plynu na nájemce. Přímý majitel, neplatíte provizi.

Please do NOT reply, unless you read and fully understood the detailed Czech description above. Long-term tenants only. No AirBnB, sharing, no sub-rental or business! All communication and documents in Czech only.

Property Characteristics

Listing ID355765
Layout2 bedroom
ConditionVery good
OwnershipPersonal
Užitná plocha56
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick

Additional information

MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportLazarská
🚶 37 m (0 min)
Post officePraha 28
🚶 469 m (6 min)
ShopPotraviny nonstop
🚶 15 m (0 min)
BankUniCredit Bank
🚶 52 m (1 min)
RestaurantU Kotvy
🚶 9 m (0 min)
PharmacyVe Spálené
🚶 141 m (2 min)
SchoolUniverzita Karlova, Evangelická teologická fakulta
🚶 201 m (2 min)
Kindergarden
🚶 447 m (5 min)
Sports fieldEXPRESKA
🚶 351 m (4 min)
PlaygroundU Fausta
🚶 612 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.