Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 76 m² bez realitkyVe Smečkách, Prague - Nové Město

Reserved
Ve Smečkách, Prague - Nové MěstoPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 4 m²
PriceCZK 10,650,000


Kompletně zařízený čtyřpokojový byt je součástí činžovního domu s výtahem v samém srdci Prahy. Budova se nachází v boční ulici Václavského náměstí, jen pár kroků od Sochy Sv. Václava a v blízkosti Národního Muzea.

Dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří předsíň, samostatná kuchyně, tři ložnice (jedna z nich může také sloužit jako obývací pokoj), 2 koupelny se sprchou a WC. Ložnice jsou orientováné do klidného vnitrobloku. Byt je na prodej včetně většiny zařízení. Celková plocha bytu je 76.4 m2

Na podlahách jsou parkety a dlažba, okna jsou dřevěná, původní dveře byly citlivě renovovány. Vybavení dále zahrnuje, kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči, vytápění plynovým kotlem.

Vynikající lokalita se vším potřebným pro příjemné městské bydlení: metro a tramvajová zastávka 5 minut chůze, stanice metra linky C (Muzeum) i A a B (Můstek),v docházkové vzdálenosti veškeré služby – restaurace, kavárny, bankomaty, lékárny, školy, pošta, nákupy na farmářském trhu, v malých obchodech i supermarketu.

Byt je v současné době dlouhodobě pronajímán, nájemce má zájem zůstat, ale je možné zajistit uvolnění bytu pro nového majitele.

This spacious 3-bedroom apartment is located in the vibrant area of the city center in New Town, 150 meters to Wenceslas Square. The apartment can easily be turned into a generous 2-bedroom apartment with living room as well.

The apartment consists of an entrance hall leading to the kitchen, two of the bedrooms (one of them potential living room) and a bathroom with shower and toilet. Two of the bedrooms also access a second bathroom with another toilet, shower and sink. The apartment has a wooden floor and renovated, wooden doors and windows. The windows are oriented toward the north and east onto a quiet courtyard. The unit has been partially reconstructed in 2019 and is currently leased long term (tenant is keen on staying but can also be vacated if preferred).

The surrounding area offers full urban amenities and excellent transport accessibility. You will find cafes, bars, restaurants, theaters, shops, schools and nurseries, health centers, or hospitals. Wenceslas Square is just a few minutes' walk away, as well as Tylovo Square, where regular farmers' markets are held.

Public transport options offer all metro lines (A,B and C) within 5-10 minutes walking distance, tram and bus stops are as well within walkable distance.

Interior floor area is 76.4 sqm.

Property Characteristics

Listing ID753862
Layout4+kk
Available from01/01/2023
Floor2
EPCD
Floor space76
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Basement: 4 m²
Lift
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVe Směčkách
\uD83D\uDEB6 238 m (3 min)
Post officeHlavní pošta
\uD83D\uDEB6 603 m (7 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 42 m (0 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 267 m (3 min)
RestaurantRestaurace Ve Smečkách
\uD83D\uDEB6 22 m (0 min)
PharmacyLékárna Opletalova
\uD83D\uDEB6 265 m (3 min)
SchoolAkademické gymnázium
\uD83D\uDEB6 423 m (5 min)
KindergardenMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
\uD83D\uDEB6 556 m (7 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Pražský
\uD83D\uDEB6 356 m (4 min)
PlaygroundNa Rybníčku
\uD83D\uDEB6 462 m (6 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.