Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 28 m² without real estateNad Zámečkem, Prague - Košíře

Nad Zámečkem, Prague - KošířePublic transport 2 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 10,000


***** STOP. Děkuji za zájem, byt byl pronajat. Prosím, již nevolejte, nepište. Děkuji. Inzerát bude smazán.********* Studujete nebo pracujete v Praze, hledáte hezký pokoj pro studenta, studentku? Rodina nabízí ubytování v nově vybudovaném a plně vybaveném apartmá (garsoniéře) s kuchyňským koutem, s vlastním kompletním zázemím a vchodem. K pronajmutí je dvoulůžkový pokoj s moderní kuchyní, s předsíní, koupelnou s vanou a WC a s komorou, podlahová plocha celkem 28,5 m2. Ústřední topení – radiátory s termostatickou hlavicí, pokojový termostat, výkonný průtokový el. ohřev vody. Přirozené osvětlení, dvě okna. Připojení na Wi-Fi, televizní anténa, úsporné LED osvětlení, požární signalizace a další. Apartmá bylo stavebně dokončeno v roce 2022, vše je zcela nové.

Ubytování je vhodné pro jednu nebo dvě blízké osoby (preferujeme studenty VŠ). V čisté, klidné a bezpečné lokalitě na adrese Nad zámečkem 382/63, Praha 5 – Košíře.

V místě je dobrá možnost parkování. Na autobus č. 123 dojdete pěšky za dvě minuty, na metro B - Anděl se svezete autobusem za 11 minut. Blízko je nákupní centrum Smíchov i Metropole Zličín, dům je přímo u lesoparku Cibulka s možností sportu, relaxace.

Apartmá je vybudované v suterénu rekonstruovaného bytového domu, s propojením dřevěným schodištěm do bytu pronajímatele v přízemí domu, vstup uzamykatelný. V domě bydlí 3 rodiny, celkem pět bytů s pěti zahradami. Obytné ložnice máme v suterénu domu hned tři, spokojená sousedka říká: v zimě je tady teplo, v létě příjemný chládek.

Vybavení pokoje je z masivu bílá borovice: dvě prostorné šatní skříně, dvoulůžko 140x200 s lamelovým roštem a kvalitní matrací, vč. lůžkovin atd., psací stůl a komoda se zásuvkami sestava TOPAZIO (IDEA nábytek), kancelářská židle a knihovna v komoře se schodištěm. Nový televizor LG SMART TV 32“ s internetem přes Wi-Fi. Vysavač, sušák na prádlo a další.

Vybavení kuchyně: jídelní stůl a dvě čalouněné židle (IKEA), kuchyně SPEED bílá (SCONTO nábytek), vestavěná multifunkční trouba a sklokeramická varná deska, myčka 60 cm, mikrovlnka, varná konvice, lednice s mrazákem, dále veškeré nádobí, příbory atd. (IKEA, MAKRO). Koupelna: umyvadlo, akrylátová vana 170 cm, WC, koupelnový nábytek 4x galerka, nástěnný sušák na prádlo, pračka na 6 kg, koš na prádlo atd. Předsíň: šatní skříň, botník a věšáková stěna sestava Brüssel (Moebelix). Bezpečnostní vchodové dveře.

Požadujeme slušného nájemníka, nutné udržování čistoty a šetrné zacházení, v domě dodržujeme zákaz kouření, proto sousedi kuřáci vysedávají na zahradě (:-).

Platby: Smluvní nájemné je 10 000,- Kč měsíčně + záloha na veškeré služby (voda, teplo, energie, odpady atd. pro jednu osobu) je 2 500,- Kč měsíčně, celkem tedy 12 500,- Kč měsíčně. Kauce na vybavení bytu, tj. vratná záloha splatná při převzetí bytu jen 10 000,- Kč. Nájemní smlouva.

STOP. Thank you for your interest, the apartment has been rented. Please don't call. Are you studying or working in Prague, are you looking for a nice room for a student? The family offers accommodation in a newly built and fully equipped suite (studio) with a kitchenette, with its own complete facilities and entrance. For rent is a double room with a modern kitchen, a hall, a bathroom with a bathtub and a toilet and a storage room, a total floor area of ​​28.5 m2. Central heating - radiators with thermostatic head, room thermostat, powerful flow el. water heating. Natural lighting, two windows. Wi-Fi connection, TV antenna, energy-saving LED lighting, fire alarm and more. The suite was completed in 2022, everything is brand new.

The accommodation is suitable for one or two close people (we prefer university students). In a clean, quiet and safe location at Nad zámečkem 382/63, Prague 5 – Košíře.

There is a good possibility of parking in the place. Bus No. 123 can be reached on foot in two minutes, metro B - Anděl can be reached by bus in 11 minutes. The shopping center Smíchov and Metropole Zličín are nearby, the house is right next to the Cibulka forest park with the possibility of sports and relaxation.

The suite is built in the basement of a reconstructed apartment building, connected by a wooden staircase to the landlord's apartment on the ground floor of the building, the entrance is lockable. 3 families live in the house, a total of five apartments with five gardens. We have three living bedrooms in the basement of the house, a satisfied neighbor says: it is warm here in winter, pleasantly cool in summer.

The room is furnished in solid white pine: two spacious wardrobes, a double bed 140x200 with slatted slats and a quality mattress, incl. bedding, etc., desk and chest of drawers TOPAZIO set (IDEA furniture), office chair and bookcase in the chamber with stairs. New LG SMART TV 32" with Internet via Wi-Fi. Vacuum cleaner, clothes dryer and more.

Kitchen equipment: dining table and two upholstered chairs (IKEA), white SPEED kitchen (SCONTO furniture), built-in multifunctional oven and glass-ceramic hob, dishwasher 60 cm, microwave, kettle, fridge with freezer, all crockery, cutlery, etc. ( IKEA, MACRO). Bathroom: sink, acrylic bathtub 170 cm, WC, bathroom furniture 4x galley, wall-mounted clothes dryer, 6 kg washing machine, laundry basket, etc. Hall: wardrobe, shoe rack and wall hanger set Brüssel (Moebelix). Security front door.

We require a decent tenant, the necessary maintenance of cleanliness and gentle treatment, we observe a smoking ban in the house, that is why the smoking neighbors hang out in the garden (:-).

Payments: The contractual rent is CZK 10,000 per month + a deposit for all services (water, heat, energy, waste, etc. for one person) is CZK 2,500 per month, a total of CZK 12,500 per month. Deposit for furnishing the apartment, i.e. a refundable deposit payable upon taking over the apartment, only CZK 10,000. Lease agreeme

Property Characteristics

Listing ID741915
LayoutSmall studio
Available from23/09/2022
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha28
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportU Lesíka
\uD83D\uDEB6 212 m (3 min)
Post officePraha 120
\uD83D\uDE98 1,720 m (6 min)
Shop
\uD83D\uDE98 1,270 m (5 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 1,391 m (5 min)
RestaurantU Tenisu
\uD83D\uDEB6 490 m (6 min)
PharmacyMagistra
\uD83D\uDE98 1,284 m (5 min)
School
\uD83D\uDE98 1,129 m (5 min)
KindergardenMŠ Slunéčko
\uD83D\uDEB6 387 m (5 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 514 m (6 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 537 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.