Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 395 m² without real estateRolnická, Liberec - Růžodol I, Liberecký Region

Rolnická, Liberec - Růžodol I, Liberecký RegionPublic transport 4 minutes of walking
PriceCZK 27,500,000


Majitel osobně prodává nadstandardní a výjimečně technicky řešený rodinný dům obklopený zahradami, s výhledem na Ještěd a s vynikající dostupností do centra, na nákupy i na dálnici do Prahy. Stojí na velkém pozemku (2.552 m2), částečně zalesněném, na konci slepé ulice ve čtvrti Růžodol l v blízkosti mateřské školky, základní školy a gymnázia F. X. Šaldy.

Kolaudace domu proběhla v roce 2011.

Užitná plocha (395 m2) je rozdělena do tří podlaží a půdních prostor.

- 1. podlaží poskytuje obytné, technické a sportovní zázemí a skládá se z pokoje pro hosty, tělocvičny, místnosti s vířivkou, infrasaunou a sprchou, samostatné toalety, prádelny se sušárnou, technické místnosti a velké garáže.

- 2. podlaží se skládá ze vstupní haly se šatnou a vstupem do kanceláře, která má jednu stěnu prosklenou. Z haly se vchází do prostorné chodby, ze které se vstupuje přes komoru s úložnými prostory do kuchyně. Z chodby je také vstup do obývacího pokoje s jídelnou a pokoje (v současnosti studovna). Jídelna má samostatný vstup na částečně krytou terasu s výhledem na Ještěd. V tomto podlaží se nachází ještě toaleta a schodiště do dalšího patra i 1. podlaží.

- 3. podlaží je klidovou zónou domu. Jsou zde dva pokoje, prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem a vstupem do malé šatny. Dále se zde nachází větší šatna, přes kterou se vchází do ložnice.

V celém domě je dostatek vestavných skříní a úložných prostor a další úložné prostory poskytují půdy.

Tento dům je připojen na veškeré sítě (voda, elektřina, plyn, telefon) a na pozemku je vrt připravený k vybudování vlastní studny.

Vytápění je realizováno plynovým kotlem Viessman s integrovaným zásobníkem na teplou vodu ohřívanou slunečními kolektory. Dalším zdrojem tepla jsou v obývacím pokoji umístěná kachlová kamna s krbovou vložkou od německé firmy Brunner s automatickým řízením přívodu vzduchu do topeniště a s výměníkem teplého vzduchu do 3. podlaží. V domě je dále hotový rozvod pro řízené větrání s rekuperací tepla, kterému chybí pouze centrální jednotka.

Dům má dřevěná okna s venkovní hliníkovou vrstvou opatřenou polyuretanovou izolací od rakouské firmy Internorm, většinou s integrovanými žaluziemi. Celý dům je postaven z cihlových bloků Porotherm a kompletně zateplen polystyrenem o tloušťce 20 cm s plně probarvenou omítkou.

Okolo domu je dostatek zeleně poskytující soukromí. Cesta a parkovací plocha na pozemku je vydlážděna historickými žulovými kostkami. Pozemek okolo domu je kompletně oplocen.

Vzhledem k místnosti, která je v současnosti využívána jako kancelář a sousedí se vstupní halou, je možné dům využívat i k podnikání.

Dům má PENB klasifikační třídy B na hranici s třídou A.

Pokud Vás nemovitost zaujala, velmi rád Vás celým domem a zahradou osobně provedu.

Telefon: 777 216 239

Property Characteristics

Listing ID741455
Layout6+1
Plot space2,550
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha395
Available from20/09/2022
ConditionVery good
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRůžodol I
\uD83D\uDEB6 396 m (5 min)
Post officeLiberec 11
\uD83D\uDE98 1,249 m (3 min)
ShopLidl Letná, Liberec
\uD83D\uDEB6 596 m (7 min)
BankSberbank
\uD83D\uDE98 2,961 m (8 min)
RestaurantHotel Valdštejn
\uD83D\uDEB6 198 m (2 min)
PharmacyDr.Max
\uD83D\uDEB6 751 m (9 min)
SchoolKřesťanská ZŠ J. A. Komenského
\uD83D\uDEB6 368 m (4 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 461 m (6 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 839 m (1 min)
PlaygroundDětské hřiště v Růžodole I.
\uD83D\uDEB6 461 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.