Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² without real estateMokropeská, Černošice - Černošice, Středočeský Region

Mokropeská, Černošice - Černošice, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 14,300

+ Service chargesCZK 3,670
+ Refundable depositCZK 18,000


Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásné moderní studio s jihovýchodní orientací v rezidenčním komplexu Centrum Vráž v Černošicích, který získal prestižní ocenění v architektonické soutěži "Stavba roku".

Prostorný byt o dispozici 1+kk a podlahové ploše 36m² je situován v 2. patře budovy vystavěné v roce 2010. Budova nabízí výtah a byt je tak snadno přístupný i pro osobu se sníženou pohyblivostí. Byt nabízíme částečně vybavený a vybavení je nadále možné uzpůsobit dle požadavků nájemníků.

Z předsíně vybavené skříní a botníkem jsou vstupy do koupelny s WC, sprchovým koutem, a novou pračkou, jakož i do pokoje s kuchyňským koutem.

Ve světlém pokoji s velkým otevíratelným francouzským oknem se nachází nová kuchyňská linka s barovým pultem a plnohodnotnou lednicí, sporákem, troubou, myčkou, i vestavěnou mikrovlnou troubou. Byt je tedy vhodný i pro někoho, kdo rád vaří. Pokoj nabízí dostatek prostoru, a umožňuje tak více konfigurací vhodných pro jednotlivce, pár, i rodiče s malým dítětem.

V bezprostřední blízkosti bytu jsou k dispozici služby, obchody, restaurace, ordinace lékařů a kulturní a společenské zázemí města. Poloha Černošic umožňuje jeho obyvatelům klidný život v blízkosti přírody s řadou kulturních a přírodních památek.

Vynikající dopravní spojení do Prahy vlakem na Smíchovské nádraží 15 minut nebo do centra na Hlavní nádraží za 20 minut. Pro bližší informace a prohlídku bytu nás neváhejte kontaktovat.

Pronájem je nabízen za cenu 14.300 měsíčně. Poplatky a zálohy na služby včetně elektřiny a rychlého internetového připojení činí 3.670 Kč měsíčně. Před nastěhováním je třeba uhradit měsíční nájem + poplatky + zálohu 18.000 Kč.Provizi RK NEplatíte.

Krátkodobý nájem možný, malý pes nebo kočka možná oproti zvýšené záloze a nájmu, jakož i případné dovybavení.

We are offering for rent a beautiful modern southeast-facing studio in Cernosice in the Centrum Vraz condominium complex, which has previously won the prestigious Building of the Year award.

Spacious studio flat with a floor area of 36m2 is located on the 2nd floor of the 2010 building. The building offers an elevator and the apartment is easily accessible for an individual with reduced mobility. We are offering the apartment partially furnished and the fitout can be further adjusted depending on the needs of the tenant.

From the hallway equipped with a cabinet the doors lead to the bathroom with a shower and a new high-end washer, and into the main room.

In the bright main room with a large French window there is a brand new kitchen with a bar table, full fridge, stove, oven, dish washer, and a built-in microwave. The flat is then suitable even for someone who likes to cook. The room offers sufficient space to support multiple different configurations for a single occupant, a couple, or even a parent with small children.

In the immediate vicinity there are numerous services, shops, restaurants, doctors offices and other cultural and social facilities of the city. The location of Cernosice allows residents to live in a peaceful setting close to nature and activities of the Berounka valley as well as attractions like Karlstejn or the Koneprusy Caves, while being only a stone’s throw away from Prague for an easy commute.

Excellent train connection from Cernosice to Smichovske Nadrazi takes only 15 minutes, or 20 minutes to the Main Station.

The flat is offered at 14,300/month and the fees and utilities amount to 3,670CZK. One mo rent + utilities + a security deposit of 18k to move in, NO agency fees!

Long-term or short-term OK, a small animal ok against increased rent and security deposit.

Property Characteristics

Listing ID740227
LayoutStudio
Available from13/09/2022
Floor2
EPCC
Floor space36
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Lift
Pets are welcome
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportČernošice, Husova
\uD83D\uDEB6 108 m (1 min)
Post officeČernošice
\uD83D\uDE98 1,684 m (2 min)
ShopŘeznictví - Uzenářství Jaroslav Suchý
\uD83D\uDEB6 54 m (1 min)
BankČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
\uD83D\uDE98 4,175 m (5 min)
RestaurantRestaurace Aquarius
\uD83D\uDEB6 42 m (1 min)
PharmacyPETRIV, s.r.o. - Lékárna Na Vráži u sv.Kryštofa
\uD83D\uDEB6 134 m (2 min)
School
\uD83D\uDE98 1,098 m (4 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 1,515 m (2 min)
Sports fieldHala Věry Čáslavské
\uD83D\uDE98 1,322 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 429 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.