Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² bez realitkyDominova, Prague - Stodůlky

Dominova, Prague - StodůlkyPublic transport 4 minutes of walking • Equipped • Cellar 2 m² • Loggia 7 m²
PriceCZK 8,390,000


Nabízím zrekonstruovaný a pečlivě udržovaný byt s dispozicí 3+1 s lodžií, situovaný ve 4. patře malého čistého čtyřpatrového panelového domu v ulici Dominova, v klidné a přitom výborně občansky vybavené lokalitě jihozápadní části Prahy. Jedná se o rohový byt v krajním vchodu panelové bytovky ve tvaru U, s dětským hřištěm ve vnitrobloku.

Byt je po rekonstrukci jádra a rozvodů a nyní nabízí oproti původnímu provedení z 90. let výhody spočívající především v dostatku úložného prostoru díky vestavěným skříním, rovněž dvojím rozvodu stoupaček, umožňujícím mít např. pračku se sušičkou mimo koupelnu, celkem prostorné zrekonstruované koupelně s rohovou vanou, zrekonstruované a plně vybavené kuchyni včetně nových rozvodů vody a plynu. Okna jsou kompletně vyměněna za nová plastová s žaluzie mi. Je zde zaveden 5G O2 internet i kabelová televize. Společné vnitřní prostory byly zrekonstruovány před dvěma lety, aktuálně probíhá rekonstrukce a zasklení lodžií s plánovaným dokončením prací v listopadu.

Poloha bytu je velice výhodná- cca 4 minuty pěšky na metro B Hůrka, cca 7 minut autobusem k Nemocnici Motol (metro A), v dosahu několika minut pěšky je zde také veškerá občanská vybavenost (školy, školky, několik dětských hřišť, plavecký bazén, městský úřad, policejní služebny, lékárny, poliklinika, restaurace, obchody, nákupní centra v Nových Butovicích a na Zličíně). Milovníky přírody i rodiny s dětmi navíc potěší blízkost Central parku a Prokopského údolí.

K bytu kromě právě rekonstruované zasklené a zateplené lodžie o výměře cca 7 m2 dále náleží ještě uzamykatelná sklepní kóje 2,5 m2. Navíc je zde ještě možnost využívat bezpečnou kočárkárnu.

Byt je aktuálně obýván, předběžně se počítá s jeho uvolněním během podzimu 2022, cca do měsíce od prodeje nebo podle dohody. Je nabízen včetně vestavěných skříní a kuchyně s vestavěnými elektrospotřebiči (lednicí s mrazákem, myčkou, troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou na zemní plyn). Na ponechání dalšího vybavení a případně i nábytku je možno se dále domluvit.

Zálohy pro další období od srpna vycházejí na cca 5400,- / měs. (fond oprav, údržba, osvětlení a úklid společných prostor, odměny za správu nemovitosti, vodné a stočné, zálohy na ohřev teplé vody a vytápění), plus energie po zdražení - elektřina 1200,- a plyn 320,- .

Energetická náročnost v inzerátu není nespecifikována, aktuálně probíhá zasklení a zateplení lodžií, štítek se bude měnit (k energeticky úspornějšímu).

Prohlídky jsou možné po domluvě, tel. 606 137 250.

O SPOLUPRÁCI S RK ANI MAKLÉŘI NEMÁM ZÁJEM. Děkuji za pochopení.

Property Characteristics

Listing ID730851
Layout3+1
Available from01/01/2023
Floor4
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Floor space76
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
Age10 to 30 years
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 4 minutes on foot
Loggia balcony: 7 m²

What you will find nearby

Public transportBucharova
\uD83D\uDEB6 344 m (4 min)
Post officePraha 58
\uD83D\uDEB6 514 m (6 min)
ShopLidl
\uD83D\uDEB6 344 m (4 min)
BankUniCredit Bank
\uD83D\uDEB6 519 m (6 min)
RestaurantAsia restaurant
\uD83D\uDEB6 421 m (5 min)
PharmacyPharmGO Bucharova
\uD83D\uDEB6 335 m (4 min)
SchoolFakultní základní škola Mezi Školami
\uD83D\uDEB6 368 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Rosnička
\uD83D\uDEB6 164 m (2 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,338 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 74 m (1 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.