Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 50 m² without real estateŽelezničního pluku, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Železničního pluku, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Parking
PriceCZK 3,990,000


Jako přímý majitel prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný byt 2+kk v klidné a velmi žádané části v těsné blízkosti centra města Pardubice, ulice Železničního pluku (č.p. 1632), v OV. Celková plocha je 49,5 m2 (podlahová plocha bytu dle NOZ je 47.5 m2, a 2 m2 sklep). Byt se nachází ve 4.NP cihlového udržovaného domu bez výtahu, (nová plastová okna, fasáda), dobře hospodařící SVJ bez dluhů. Orientace celého bytu na východ. Výhodou posledního patra je světlost a absence sousedů z horních pater. V domě celkem 10 bytů, na patře jsou 2 byty.

Byt je po právě dokončené (08/2022) kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem, při které se myslelo na každý detail - v celém bytě je položena kvalitní německá laminátová podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, indukční varné desky, digestoře, granitového dřezu a jídelního stolu vč. barového pultu na míru, obývací sestava s šuplíky na míru, nová koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC, topným žebříkem, designovým bojlerem na TUV a vestavěnou skříňkou, v celém bytě vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů, vody, interiérové dveře s obložkami, LED osvětlení. V bytě dostatek úložných prostor (v chodbě, v ložnici, obývacím pokoji). V koupelně 2x příprava na pračku a susičku, v bytě příprava na internet. Vytápění řešeno pomocí elektrických stropních infrapanelů s dotykovým termostatem v každé místnosti v kombinaci s podlahovým topením v koupelně, ohřev TUV pomocí bojleru Ariston s objemem 100 l a funkcí smart. Díky tomu bude v bytě zaveden nízký tarif s levnou sazbou za elektřinu po dobu 20 hod denně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel. Všechny kuchyňské spotřebiče se záručním listem (4 roky). Byt prodáván včetně veškerého vybavení, které je již v ceně.

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Velmi nízké měsíční náklady (celkem 1000 Kč, z toho FO je 899 Kč). V těsné blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (škola, školka, centrum v docházkové vzdálenosti, park Vinice, cyklostezky, MHD). Podíl na parkovací ploše ve vnitrobloku - bezplatné vlastní parkovaní za domem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může pomoci náš hypotéční specialista.

Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. Více info o našich realizacích a standardu na www.amme.cz

Property Characteristics

Listing ID730165
Layout2+kk
Available from16/08/2022
Floor4
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha50
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
MHD 4 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportJana Palacha
\uD83D\uDEB6 309 m (4 min)
Post officePardubice 5
\uD83D\uDEB6 651 m (8 min)
ShopBilla
\uD83D\uDEB6 226 m (3 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 331 m (4 min)
RestaurantRestaurace a penzion Pod Vinicí
\uD83D\uDEB6 625 m (7 min)
PharmacyNa Skřivánku
\uD83D\uDEB6 226 m (3 min)
SchoolZŠ Benešovo náměstí
\uD83D\uDEB6 527 m (6 min)
KindergardenMŠ Benešovo náměstí
\uD83D\uDEB6 499 m (6 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 2,138 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 279 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.