Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
Studio flat for sale, 43 m², V Háji, Prague, Prague
Studio flat for sale, 43 m², V Háji, Prague, Prague
Studio flat for sale, 43 m², V Háji, Prague, Prague
Studio flat for sale, 43 m², V Háji, Prague, Prague
Studio flat for sale, 43 m², V Háji, Prague, Prague

Sale flat Studio • 43 m² bez realitky

Developer project
V Háji, Prague - HolešoviceNew building • Lift • Balcony 3 m² • Cellar 3 m²
PriceCZK 7,357,900


Světlý byt v SO-HO Rezidenci o dispozici 1,5+kk (43,1 m²) s balkonem (3,0 m²) se nachází v 6. nadzemním podlaží industriální budovy Tesla, jejíž renovace bude dokončena v 4Q 2023. Obývací pokoj s téměř 36 m² dává prostor pro promyšlené zařízení interiéru propojující kuchyňskou část s klidovou zónou a s balkonem orientovaným na východ do klidného zeleného vnitrobloku. Prostorová dispozice tohoto bytu umožňuje jednoduchou přestavbou změnit byt na 2+kk. Byt je proveden ve vysokém standardu: dřevěné podlahy, hliníková okna, exteriérové stínění, samostatné WC, velkoformátové obklady na WC i v koupelně s vanou. Vstupní bytové dveře jsou 3. bezpečnostní třída.

SO-HO Rezidence, nacházející se v jižní části Holešovic, vytvoří nový rezidenční blok se zeleným vnitroblokem mezi ulicemi V Háji, Dělnická a Tusarova. Zaujme lidi, kteří mají rádi městské bydlení v živé lokalitě. Jižní Holešovice jsou místo s komplexní občanskou vybaveností, řadou gurmánských podniků od české tradiční kuchyně, přes pravou italskou cuccinu, až po street food koncepty a jižanské BBQ. Milovníci umění si zde také přijdou na své, naleznete zde DOX, centrum současného umění, divadelní scény všech žánrů, malebný street art, místa a kluby plné inspirace a nekonvenčního myšlení.

Uvedená kupní cena bytu je včetně DPH a zahrnuje sklep. Parkovací stání v ceně zahrnuto není. Prodej bytu přímo od developera, od 02/2022.

Nyní při koupi bytu v SO-HO rezidenci můžete využít aktuálně platné speciální nabídky:

1. CRESCO HYPOTÉKA 2,49 %. Akce platí pro prvních 15 klientů, kteří si pořídí jednotku v 1. ETAPĚ projektu a to od 1.10.2022.

2. Pořiďte si jednotku v SO-HO Rezidence a jako bonus určitě oceníte, že prostředky, které uhradíte nad 15 % v rámci první platby po podpisu SOSB (tj. do 10-ti dnů od podpisu SOSB), zhodnotíme sazbou 5 %.

3. Garantované nájmy v SO-HO Rezidenci - zajistíme Vám s koupí bytu bezproblémový a trvalý pronájem Vaší jednotky! Poskytneme kompletní obchodní správu, nepřetržitý nájem a profesionální online správu.

Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a aktuální nabídce bytů z 1. a 2. etapy najdete na webových stránkách projektu nebo nás můžete také navštívit v našem prodejním centrum, kde jste srdečně zváni, na adrese: Classic 7, Budova C (přízemí), Jankovcova 1037/49, 170 00 Praha 7.

Property Characteristics

Listing ID729564
LayoutStudio
Avaliable from11/08/2022
Floor6
EPCB
Floor space43
Fully furnishedUnfurnished
ConditionUnder construction
Building typeOther

Additional information

Balkón 3 m²
Sklep 3 m²
New-build
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings