Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 50 m² bez realitkyRuská, Prague - Vršovice

Reserved
Ruská, Prague - VršovicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 2 m²
Monthly rentCZK 22,000

+ Poplatky za službyCZK 1,800
+ Vratná kauceCZK 22,000


Útulný a světlý byt 2+KK v Ruské ulici na hranici Vinohrad a Vršovic.

Byt se nachází v první patře, ale všechny okna jsou situována do vyvýšeného vnitrobloku. Takže jste vlastně v druhém patře bez schodů. Byt je volný od 1.12.2022 prosince a je vhodný por jednotlivce nebo pár. Byt necháme celý řádně vyčistit uklidovou službou před nastěhováním.

Byt má prostornou předsíň se dvěma velkými skříněmi, věšákem a botníkem. Samostatná toaletu s umyvadlem. Koupelnu se sprchovým koutem. Nová pračka, která má zabudovana sušičkou patří nynějšímu nájemci, ale pohodě může být ponechána v bytě . V ložnici jsou dvě velké skříně, box spring postel s matrací, pracovní stůl se židlí a malý balkónek. Vedle pokoje je obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní včetně myčky, sporáku, trouby, rychlovarné konvice, velké lednice a mikrovlnky. Součástí obývacího pokoje je také úložný prostor, jídelní stůl, TV a vysávací robot. K bytu také patří sklep.

Smlouva je na rok s možností prodloužení. Dlouhodobý nájemníci jsou preferovaní. Nájemné je 22500 Kč. Elektřina a plyn se převádí na nájemce. Současný nájemník platí 1700 czk za plyn i elektřinu. Je dostupný vysokorychlostní internet od Vodafone.

Byt je méně než 10 minut chůze od Flory, Edenu a srdce Vršovic a nachází se ve velmi klidné a tiché čtvrti. V docházkové vzdálenosti je několik autobusových a tramvajových zastávek.

Cozy apartment between Vinohrady and Vršovice (Inzerát v češtině dole)

A fully furnished 2kk apartment on Ruska street between two hip neighborhoods, Vrsovice and Vinohrady, available for long-term rent. The apartment is available from mid-December or 1.1.2023. The apartment is on the first floor, but the windows are on the second floor as the building is on the hill. You are looking into a peaceful and quiet garden. It is suitable for one person or a couple.

It has a spacious hall with two big closets, a coat hanger, and a shoe rack. Separate toilet with sink and Bathroom with a walking shower. The washing machine with the dryer belongs to the current lease but could be left in the apartment if agreed. Bedroom with two closets, box springs with mattress and small balcony. Next to it is a living room with a fully equipped kitchen, including a dishwasher, stove, oven, electric kettle, large fridge, and microwave. The living room includes storage space. The apartment also has a cellar.

The contract is for a year with the possibility to extend, and long-term rental is preferable. The rent is 22500 czk. The gas and electricity are transferred to the lease. Currently, they are 1700 czk. High-speed cable internet is available.

The apartment is less than 10 mins walk from Flora, Eden, and the heart of Vrsovice and is located in a very quiet and peaceful neighborhood. There are multiple bus and tram stations within walking distance

Property Characteristics

Listing ID718496
Layout2+kk
Available from01/12/2022
Floor2
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony: 2 m²
MHD 4 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportTolstého
\uD83D\uDEB6 306 m (4 min)
Post officePraha 100
\uD83D\uDEB6 759 m (9 min)
ShopVinohradská pekárna
\uD83D\uDEB6 371 m (4 min)
BankUniCredit Bank
\uD83D\uDEB6 685 m (8 min)
RestaurantHavana
\uD83D\uDEB6 300 m (4 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 779 m (9 min)
School
\uD83D\uDEB6 448 m (5 min)
KindergardenMŠ U Roháčových kasáren
\uD83D\uDEB6 333 m (4 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 603 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 213 m (3 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.