Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 66 m² without real estateBřezinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Březinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Parking • Garage • Cellar 7.5 m²
Monthly rentCZK 12,000Save CZK 2,000CZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,533
+ Refundable depositCZK 25,000


Ihned k dispozici nově zrekonstruovaný, slunný byt v perfektním stavu a ve výborné lokalitě. Dům je zrekonstruovaný, zateplený, v kvalitě vyšší než mnohé novostavby a stojí na vlastním velkém oploceném pozemku. Poskytuje bezpečí, soukromí, zahradu, prostor pro hry a relax. V okolí domu s pouhými 6 byty je vilová zástavba, klidné a čisté ulice, zeleň, slušní sousedé. Parkování je zcela bez problému. Po dohodě mohu uvolnit a poskytnout k pronájmu i garáž (+2 000 Kč) se zavedenou elektřinou, vraty na dálkové ovládání, přímo na pozemku, kde stojí dům, pěkně v bezpečí za dálkově ovládanou branou. V blízkosti domu je zastávka městských i meziměstských autobusů (za 28 minut jste v Praze na metru). V pěší vzdálenosti je vlak na Prahu (za 37 minut jste v přímo centru Prahy). Kousek od domu je lesopark, sportoviště, plavecký stadion, cyklostezky, … ale také nákupní centra, restaurace, škola, školka, gymnázium, … . Byt je na klidném místě a přitom kousek od centra, vše co potřebujete je velmi blízko.

Byt má 3 neprůchozí pokoje, prostorný obývák s jídelnou, ložnici a dětský pokoj využitelný jako pracovna. Kuchyň je samostatná, nově vybavená. Koupelna je nová, stejně jako oddělená toaleta. Vše je propojeno chodbou, tvořící páteř bytu. Byt je zařízený, kromě dětského pokoje, kde je pouze vestavěná skříň. Na podlaze je nová dlažba a nové kvalitní koberce. K bytu náleží prostorný, čistý sklep s oknem a s bezpečným uzamčením (vhodný pro kola, sportovní vybavení atd.). V domě jsou k dispozici dvě sušárny, sklad, bezpečný kryt i další prostory, společná TV anténa a internetové připojení. Bezpečí společných prostor je střeženo.

CENA SE SKLÁDÁ Z TĚCHTO SLOŽEK:

Nájem 12 000 Kč

+ poplatky spojené s bytem a správou domu celkem 3 353 Kč

+ zálohy elektřiny, plynu, vody a vytápění ze společné plynové kotelny v domě, které vám budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby.

Vratná kauce 25 000 Kč.

Byt byl kompletně zrekonstruován pro dceru, která se ale rozhodla pro dlouhodobý pobyt v zahraničí. Nový nájemník se nastěhuje v podstatě do nového bytu – nové rozvody elektřiny a plynu, datové rozvody v bytě, nové omítky, nové podlahy, kompletně nová koupelna a kuchyň, nové vstupní bezpečnostní dveře, zrekonstruované všechny vnitřní dveře. Nábytek v obýváku a v ložnici je starší, ale pěkný a ve výborném stavu. V bytě je všechno potřebné vybavení, včetně pračky, trouby, mikrovlnky, ...

Preferujeme dlouhodobý pronájem slušným lidem, nekuřákům, bez domácích zvířat. Garantujeme slušné jednání a férové podmínky.

Property Characteristics

Listing ID700604
Layout3+1
Available from01/03/2023
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha66
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Basement: 7.5 m²
Garage
MHD 0 minutes on foot
Parking
Front garden 1,200 m²

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 41 m (0 min)
Post officeKladno 9
\uD83D\uDEB6 637 m (8 min)
ShopPenny
\uD83D\uDEB6 352 m (4 min)
BankKB
\uD83D\uDEB6 552 m (7 min)
RestaurantBufet Na Kovárně
\uD83D\uDEB6 472 m (6 min)
PharmacyDr.Max
\uD83D\uDEB6 610 m (7 min)
SchoolStřední odborná škola a Střední odborné učiliště
\uD83D\uDEB6 507 m (6 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDEB6 408 m (5 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,819 m (6 min)
PlaygroundKaménky
\uD83D\uDEB6 636 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.