Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 125 m² without real estateNovovysočanská, Prague - Vysočany

Novovysočanská, Prague - VysočanyPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift
PriceCZK 8,290,000


Nabízím k prodeji krásný prostorný byt, 4+1 (vytvořeno z původní dispozice 5+1) s celkovou plochou 125 m2 (z toho činí 9 m2 sklep).

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí pětipodlažního cihlového domu v ulici Novovysočanská v Praze 9 (začátek slepé ulice).

Srdcem bytu je reprezentativní obývací pokoj spojený s halou, dále dispozici tvoří dvě ložnice a (dětský) pokoj. Hlavní obývací prostor prošel rekonstrukcí včetně nové plovoucí podlahy nebo krásné knihovny z masivního dřeva na míru, ostatní části bytu jsou v původním, pečlivě udržovaném stavu. Koupelna i wc jsou samostatné, v bytě je dostatek úložných prostor. V případě zájmu lze instalovat krb s venkovním odtahem. K bytu náleží i prostorný sklep (dvě místnosti) v suterénu.

Skvělá je dostupnost MHD - zastávka autobusu je cca 50 metrů od domu, metro Palmovka v docházkové vzdálenosti a cesta do centra trvá pouze cca 15 min. V místě nejsou žádné parkovací zóny, proto bezprostřední okolí domu nabízí bezproblémové zaparkování.

V bytě je samostatný kotel na plyn, který zajišťuje ohřev vody do topení. Akustickou, světelnou i bezpečnostní výhodou jsou předokenní rolety před všemi okny, bezpečnostní jsou i vstupní dveře.

Součástí vybavení bytu je moderní lednice (no frost) Samsung, zánovní myčka Bosch, zánovní pračka LG, digestoř s venkovním odtahem a sporák se sklokeramickou deskou, telefonní přípojka, nová anténní přípojka i příprava na satelitní příjem.

Dům, v němž se byt nachází, je pravidelně udržovaný, má novou střechu, nový výtah, dvojité bezpečnostní dveře s možností (obou) ovládání z bytu. V suterénu domu jsou společné prostory jako kočárkárna/kolárna nebo prostor pro odložení objemnějších věcí jako např. pneumatik. I přes řadu investic v minulých letech má dům našetřeno přes 1 400 000 Kč na případné další investice.

V nejbližším okolí domu je veškerá občanská vybavenost - obchody, večerky, restaurace, mateřská škola, dětské hřiště, škola a mimořádné sportovní centrum STEP. V docházkové vzdálenosti je hypermarket Kaufland, OC Harfa nebo lékařské středisko Poliklinika Vysočany. K procházkám i projížďkám na kole láká rozlehlé zelené (částečně zalesněné) území mezi Vysočany a Ohradou (Vítkovem).

Byt je vhodný pro ty, kteří hledají bezproblémové bydlení, jako investice, nebo po drobných úpravách pro nájemní bydlení.

Property Characteristics

Listing ID628765
Layout4+1
Available from01/10/2020
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
RisksPrověřit »
Užitná plocha125
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
HeatingGas boiler

Additional information

Cellar
MHD 1 minute on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportNovovysočanská
\uD83D\uDEB6 93 m (1 min)
Post officePraha 8
\uD83D\uDE98 1,959 m (4 min)
ShopVečerka
\uD83D\uDEB6 198 m (2 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 1,624 m (3 min)
RestaurantU Slunce
\uD83D\uDEB6 287 m (3 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDE98 1,182 m (2 min)
SchoolGymnázium Jaroslava Seiferta
\uD83D\uDEB6 86 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Dětský úsměv
\uD83D\uDEB6 171 m (2 min)
Sports fieldSportcentrum Step
\uD83D\uDEB6 615 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 217 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.