Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 54 m² bez realitkyJunácká, Prague - Břevnov

Junácká, Prague - BřevnovPublic transport 2 minutes of walking
Monthly rentCZK 13,500

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 13,500


Zrekonstruovaný byt v krásné části Břevnova ve 2NP, všechna okna směřují do parku. Při rekonstrukci bytu byly použity pouze kvalitní materiály (bambusové podlahy, sklo), byt je plně vybavený - k disposici je lednice s mrazákem, myčka, pračka, mikrovlnka, varná deska, el. trouba, toastovač, varná konvice, sprchový box s parní lázní, televizor atd. Vestavěné skříně na míru a vestavěná knihovna nabízejí velké množství úložného prostoru, samozřejmostí jsou 2 pracovní stoly, sedací nábytek atd.

Velkou předností bytu je vynikající dopravní spojení do centra: tramvajová zastávka U Kaštanu (za domem - za 15 min se tramvají dostanete do stanice Malostranská, za 22 min do stanice Národní třída), zastávka BUS je vzdálena 5 min.

V bezprostřední blízkosti bytu je dostupná veškerá občanská vybavenost: Pošta, Poliklinika, bezpočet nákupních možností (Žabka, Billa, DM), četné restaurace různého zaměření, cukrárna, lékárna.

V parku, který dům obklopuje, se nachází též kulturně vzdělávací středisko U Kaštanu (film, divadlo, kroužky pro děti atd.).

Ideální bydlení pro sportovně založené a aktivní jedince či rodiny s dětmi - rozsáhlé zahrady Břevnovského kláštera s rybníky a hřištěm jsou přes ulici, in-line a cyklodráha v parku Ladronka pouhé 3 zastávky tramvaje, stejně jako obora královského letohrádku Hvězda.

Nicely refurbished flat in a quiet residential quarter of Prague 6-Brevnov, all windows with park-view. Fully furnished (fridge with freezer, washing machine, dishwasher, microwave, glass-top electric cooker, toaster, electric kettle, TV-set.) Built-in cases and book-cases offer an extra-large storage space, a king-size bed, a sofa, 2 writing desks etc.

A tram-stop situated just on the edge of the park (a 2 min walk from the doorstep) makes the flat an ideal starting point for commuting downtown (Malostranska Stop 15 mins by tram, Narodni Trida Stop 22 mins by tram.) The BUS stop Brevnovska is only 5 mins away.

In the very surrounding of the flat, you can find a post office, a medical center, a pharmacy, a large variety of shops - incl. Billa, Zabka and DM, as well as many different restaurants (Kebab, Czech cuisine, Italian pizza, Chinese food, Sushi etc.

Besides, it is an ideal place for active people or families with children - the exceptional gardens of the Brevnov Monastery with their fish ponds and playgrounds (open to the public all the year round) are situated just across the street, the in-line and cycling track of the Ladronka City Park is just 3 tram stops away, as well as the forest of the Royal Summer Castle Hvezda (which turns into an artificially snowed cross country skiing track in winter).

Property Characteristics

Listing ID627932
Layout2+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space54
Available from26/09/2020
Floor2
Building typeBrick

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportU Kaštanu
\uD83D\uDEB6 183 m (2 min)
Post officePraha 69
\uD83D\uDEB6 265 m (3 min)
ShopPotraviny U Kaštanu
\uD83D\uDEB6 135 m (2 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDEB6 138 m (2 min)
RestaurantPho Nam Nam
\uD83D\uDEB6 63 m (1 min)
PharmacyLékárna U Kaštanu
\uD83D\uDEB6 224 m (3 min)
SchoolCesta k úspěchu
\uD83D\uDEB6 276 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 782 m (9 min)
Sports fieldFitness
\uD83D\uDEB6 211 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 237 m (3 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.