Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 33 m² bez realitkyU Průhonu, Prague - Holešovice

U Průhonu, Prague - HolešovicePublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 12,500


Ideální řešení pro studenty, mladé profesionály nebo páry (startovací byt)! Dovolte nám, abychom vám nabídli soukromý plně zařízený byt (studio). Doba pronájmu je zcela na Vás. Tento byt si můžete pronajmout na několik dní, měsíců nebo let. Více bytů této kategorie v rámci budovy (různá patra, podlaha koberec nebo lamino).

Lokalita:

Čtvrť s uměleckou duší, puncem industriálu, kde to žije a se skvělou dopravní dostupností - to jsou Holešovice! Tato rozmanitá čtvrť se rozkládá mezi levým břehem Vltavy a letenským kopcem a patří k nejzajímavějším pražským lokalitám - domov zde našla řada mladých umělců, designérů, architektů ale i významné kulturní instituce. Veškerá občanská vybavenost a zajímavé restaurace, hospůdky a kavárničky v pěší vzdálenosti - do 10 minut. V Holešovicích se také nachází jeden z největších trhů v Praze.

Dopravní spojení:

- Dvě tramvajové zastávky 2-3 minuty pěšky: Maniny (denní a noční tramvaje č. 1, 2, 6, 11, 14, 18, 26 a 94) a U Průhonu (denní a noční tramvaje č. 6, 12, 17 a 94)

- Metro B (Palmovka) a Metro C (Vltavská nebo Nádraží Holešovice) - do 4 minut tramvají. V centru Prahy jste do 10-15 minut. Například z Vltavské na Muzeum (Václavské náměstí) to trvá 5 minut (metrem C).

Rozloha a dispozice studia:

Studio o rozloze 33 m2 se skládá ze vstupní haly, koupelny s toaletou a sprchou, kuchyňského koutu a spací/obývací části.

Vybavenost:

Studio nabízí dvě 90 cm postele, které mohou být uzpůsobeny spacím potřebám (jako dvě oddělené postele nebo jako manželská postel). Postele mají kvalitní dřevěnou stavbu, tedy v případě použití jako manželské postele, se od sebe lůžka nerozjíždí. Ve studiu se dále nachází dva stoly, dvě židle, dvě lampy, dvě skříně a plně zatemňovací závěsy. Součástí pronájmu jsou polštáře, peřiny, ručníky a povlečení. Kuchyňský kout je plně vybaven - lednice, sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, základní sada nádobí (vč. kastrolu a pánvičky) a příborů. Prádelna se sušičkou a pračkou je za poplatek 60 Kč k dispozici v přízemí domu.

Cena:

Měsíční cena za pronájem zahrnuje veškeré služby, energie a vysokorychlostní Wi-Fi.

Maximální obsazenost 2 osoby / měsíční cena pronájmu 12 500 Kč (vše v ceně).

The ideal solution for students, young professionals, or couples! Let us offer you a private fully furnished apartment (studio). The rental period is entirely up to you. You can rent this apartment for several days, months, or years. More apartments of this category within the building (floor may vary, carpet or laminate floor).

Location:

A vibrant district with an artistic soul, a stamp of the industrial and great transport accessibility - these are Holešovice! This diverse district stretching along the left bank of the Vltava to Letná Hill and is one of the most exciting areas of Prague - many young artists, designers, architects, and important cultural institutions have found a home here. All civic amenities and interesting restaurants, pubs, and cafes within walking distance - within 10 minutes. Holešovice also has one of the largest markets in Prague.

Transport connection:

- Two tram stops 2-3 minutes on foot: Maniny (day and night trams no. 1, 2, 6, 11, 14, 18, 26 and 94) and U Průhonu (day and night trams no. 6, 12, 17 and 94)

- Metro B (Palmovka) and Metro C (Vltavská or Nádraží Holešovice) - within 4 minutes by tram. You are in the center of Prague within 10-15 minutes. For example, from Vltavská to Museum (Wenceslas Square) it takes 5 minutes (by metro C).

Area and layout:

The 33 m2 studio consists of an entrance hall, a bathroom with a toilet and shower, a kitchenette, and a sleeping/living area.

Equipment:

The studio offers two 90 cm beds that can be adapted to sleeping needs (as twin beds or as a double bed). The beds have a quality wooden structure, so in the case of use as a double bed, the beds do not move apart. The studio also has two tables, two chairs, two lamps, two wardrobes, and fully blackout curtains. The rental includes pillows, duvets, towels, and bed linen. The kitchenette is fully equipped - refrigerator, stove, microwave, kettle, a basic set of dishes (incl. pot and frying pan), and cutlery. A laundry room with a dryer and washing machine is available for a fee of 60 CZK on the ground floor.

Price:

The monthly rental price includes all services, energy, and high-speed Wi-Fi.

Maximum occupancy 2 people / monthly rental price CZK 12,500 (all included).

Property Characteristics

Listing ID602087
LayoutStudio
Available from22/10/2020
Floor6
Building typeBrick
HeatingCentral
DesigneStandard
Floor space33
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipOther
EPCB
ReconstructionComplete

Additional information

Lift
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportPřístav Holešovice
\uD83D\uDEB6 73 m (1 min)
Post officeExpress parcel system
\uD83D\uDEB6 580 m (7 min)
ShopVečerka
\uD83D\uDEB6 86 m (1 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDEB6 392 m (5 min)
RestaurantHamburg
\uD83D\uDEB6 41 m (0 min)
PharmacyNa Maninách
\uD83D\uDEB6 339 m (4 min)
SchoolZákladní škola T. G. Masaryka
\uD83D\uDEB6 649 m (8 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 943 m (2 min)
Sports fieldZdravý Styl 98
\uD83D\uDEB6 357 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 377 m (5 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.