Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 66 m² without real estateHabrová, Prague - Žižkov

Habrová, Prague - ŽižkovPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped
PriceCZK 6,300,000


Nabízíme k prodeji velmi krásný světlý byt v osobním vlastnictví po nadstandartně zdařilé kompletní rekonstrukci s výhledem na Žižkovskou věž. Byt je dispozičně řešený nově jako 3+kk na adrese Habrová 2642/9, 130 00 Praha 3. Obytné části jsou orientovány na západní světovou stranu a kuchyně na sever. Byt je situován v posledním 8. patře.

Jde o panelový dům, který prošel před 8 lety celkovou rekonstrukcí domu – konkrétně zateplení, nové designové opláštění domu, nové plastové okna, kompletní rozvody, nový osobní výtah 2013 a nový nákladní výtah byl realizován v roce 2019. SVJ není v mínusu, ale v plusových hodnotách aktuální stav nyní zjišťujeme. Dům je čistý a velmi opečovávaný.

Byt prošel v roce 2017 kompletní rekonstrukci - nové elektrorozvody, dále byla zvětšena a upravena dispozice koupelny se zděným jádrem a sprchovým koutem, nově díky tomu vznikl uvnitř bytu nestandartně velký a krásný úložný prostor na chodbě, kde je mimo jiné uložená i pračka. Lze využít např. i pro zaskladnění sezonních věcí kol, případně jiné sportovní potřeby, lyže, kočárek atd.). Rozměry úložného prostoru „niky“ o 3 velkých polic je 140 x 100 x 260 cm. Během rekonstrukce byla upravena i dispozice stěn a propojená kuchyň s obývacím pokojem. V bytě je použita originální marocká dlažba v kuchyni a koupelně. V bytě proběhlo srovnání všech podlah do roviny, podlahové krytina je kvalitní plovoucí podlaha značky Pergo nejvyšší kvality, v pokojích koberec s vysokým chlupem. Na stěnách je natažená sádrová stěrka a výmalba v Duluxových barvách. Součástí bytu je nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči: Indukční sklokeram. deska a trouba, zabudovaná lednice s mrazákem a myčka. Dále v bytě zůstává také starší pračka. K bytu náleží sklep 2,5m2 také prošlo rekonstrukci nově bezpečnostní kovové dvěře.

Byt je situován ve velmi klidné lokalitě. V těsné blízkosti centra, veškeré občanské vybavenosti (pošta, Albert, Penny, Kaufland, lékarny, několik MŠ a ZŠ škol a další). Za domem je krásný kus lesa ideální pro horké dny, v pěší dostupnosti krásných procházek po Malešickém parku, Židovské pece, Parukařka, Maleš. Pivovar.) Pro děti v okolí dostatek příležitostí pro sportovní využití, kroužky a návštěvy dětských hřišt pro nejmenší i teenageři. Ideální byt polohou pro rodinu s dětmi. V domě jsou milý sousedé a fungují zde nadstandrtně dobré sousedské vztahy.

Property Characteristics

Listing ID600666
Layout3+kk
Available from02/07/2020
Floor8
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
RisksPrověřit »
Užitná plocha66
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSpojovací
\uD83D\uDEB6 307 m (4 min)
Post officePraha 34
\uD83D\uDEB6 681 m (8 min)
ShopAlbert
\uD83D\uDEB6 321 m (4 min)
BankPojišťovna Kooperativa
\uD83D\uDE98 1,418 m (3 min)
RestaurantOsika
\uD83D\uDEB6 111 m (1 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 577 m (7 min)
SchoolMetropolitní Univerzita v Praze
\uD83D\uDE98 1,867 m (4 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 332 m (4 min)
Sports fieldHector
\uD83D\uDEB6 593 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 190 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.