Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 80 m² without real estateJeseniova, Prague - Žižkov

Jeseniova, Prague - ŽižkovPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 21,000


Nabízím k pronájmu byt o celkové výměře 80 m2 a dispozici 3+1 s jídelním koutem, komorou a prostornou lodžií. Byt se nachází v centru Žižkova a zároveň klidné rezidenční lokalitě, v těsné blízkosti parku Parukářka. Je situován v sedmém patře nově zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Dům prošel velmi zdařilou revitalizací včetně zateplení fasády, výměny střechy, oken, nového vchodu, výměny stoupaček a výtahu a oprav společných prostor v domě (schránky, kočárkárna, chodby).

Orientace bytu je východ (kuchyň, obývací pokoj, lodžie) a západ (2x neprůchozí pokoj). Z oken je překrásný výhled na Prahu a byt je velmi světlý a vzdušný. Na každém patře jsou pouze 2 byty, což zajišťuje bydlení v tichu a soukromí.

V bytě jsou nové bezpečnostní vchodové dveře, nové jednotné vnitřní dveře a ve všech místnostech je jednotná plovoucí podlaha. Ve všech oknech jsou umístěny žaluzie. Největší místností je obývací pokoj, který je přístupný z chodby i z kuchyně a vedou z něj dveře na prostornou zastřešenou lodžii. Koupelna a wc jsou oddělené, koupelna je vybavena vanou. Oba další pokoje jsou neprůchozí.

Součástí vybavení bytu jsou pračka, koupelnový nábytek, kuchyňská linka, lednice, myčka, kombinovaný sporák s troubou, mikrovlnná trouba, jídelní stůl + 4 židle, konferenční stolek, knihovna, velká vestavná šatní skříň, 2 komody a botník.

V okolí domu je spousta zeleně, rozlehlé parky Parukářka a Vítkov, několik nových dětských hřišť, školy, školka je přímo před domem. Ve vedlejším vchodu je krásné dětské centrum nabízející množství volnočasových aktivit pro děti i dospělé. Nejbližší supermarket je cca 2 minuty chůze, výborné dopravní spojení do centra zajišťuje autobus (Rokycanova, Lukášova), tramvaj (Lipanská, Olšanské náměstí, Biskupcova) i metro (stanice Flora a Křižíkova v docházkové vzdálenosti, Florenc 5 min jízdy autobusem). V okolí je také velké množství obchodů a restaurací a barů.

Vytápění zajišťuje dálkové ústřední topení, v domě je dostupné O2 i Vodafone.

Sunny quiet apartment 3+1, 80 m2 with balcony, on the top 7th floor of a house with elevator in Jeseniova street in Žižkov.

Apartment layout: entrance hall with security door, living room 20 m² with balcony access, kitchen with appliances (gas cooker, electric oven, dishwasher, fridge with freezer, microwave) and dinette (table + 4 chairs), 2 bedrooms with beautiful city view (wardrobe, 2 chests of drawers), bathroom (bathtube, sink, washing machine), toilet and chamber / cloakroom.

Floating floor in all over the appartment, TV, home cinema, internet and cable connection. The apartment has meters for electricity, heating and water. West-east orientation.

The house was recently partly renovated. Located in a quiet residential area next to Parukářka park, close to bus, tram or metro connection, shops, schools, cafes and restaurants.

The apartment is destined for long-term rental and is available to move in immediately. Ideal for a family of 3-4 or 3 students.

Property Characteristics

Listing ID557712
Layout3+1
Available from01/10/2022
Floor7
Building typePrefab concrete
Age10 to 30 years
DesigneStandard
Floor space80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB
HeatingDistance

Additional information

Enclosed balcony
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportOstroměčská
\uD83D\uDEB6 202 m (2 min)
Post officePraha 32
\uD83D\uDEB6 267 m (3 min)
ShopŽižkovská štrúdlárna
\uD83D\uDEB6 81 m (1 min)
BankFio, Praha Táboritská
\uD83D\uDEB6 614 m (7 min)
Restaurant
\uD83D\uDEB6 249 m (3 min)
PharmacyLékárna U Koně
\uD83D\uDEB6 238 m (3 min)
SchoolG a Hudební škola, ZUŠ
\uD83D\uDEB6 165 m (2 min)
KindergardenMŠ Jeseniova
\uD83D\uDEB6 294 m (4 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
\uD83D\uDEB6 341 m (4 min)
Playgrounddětské jesle Praha 3
\uD83D\uDEB6 133 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.