Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 47 m² without real estateMládeže, Prague - Břevnov

Mládeže, Prague - BřevnovPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 15,500

+ Service chargesCZK 6,200
+ Refundable depositCZK 15,500


Výše poplatků za služby je kalkulována pro 2 osoby! Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 2kk v srdci Břevnova.Výše poplatků za služby je kalkulována pro 2 osoby!

Byt nikdy nesloužil ke krátkodobým pobytům a rekreacím typu airbnb. Dům i byt je zrekonstruovaný. Dům je kompletně zateplený včetně revitalizace okrasné zahrady před domem i funkční zahrady za domem vč. vybavení pro děti. Okna bytu směřují do okrasné zahrady. V domě se nachází výtah a kolejnice na schody pro nájezd kočárku.

Dům se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě, plné zeleně, blízko centra i letiště. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (školky, školy, obchody, knihovna, poliklinika, restaurace, bary, parky, sportoviště, kino). Výborná dopravní dostupnost do centra: tram 22 a 25 (noční) z Bělohorské ul. nebo bus 180 z Patočkovy ul. (obě zastávky 2 minuty chůze).

Byt je prostorný a disponuje dvěma samostatnými pokoji, chodbou, toaletou, koupelnou a šatní komorou. V kuchyňském koutě se nachází kuchyňská linka, trouba se sporákem, lednička, mrazák, mikrovlnná trouba, pračka aj. V obývací části místnosti je jednoduchá obývací stěna. V ložnici je prostorná šatní skříň, manželská postel s úložným prostorem a šatní komora s žehlícím prknem, žehličkou a sušákem. Chodba je plně zařízená botníky, věšákem, zrcadlem a šatní skříní.

Byt je vhodný pro jednotlivce, pro pár či rodinu s malým dítětem.

Výše poplatků za služby je pro 2 osoby!

I offer long-term lease of apartment 2kk in the heart of Břevnov.

The amount of service fees is for 2 people!

The apartment has never been used for short-term stays and recreation (airbnb etc.).The house and the apartment are renovated. The house is completely thermally insulated, including the revitalization of the ornamental garden in front of the house and the functional gardens behind the house. The house has a lift and rails for the pram.

The house is located in a very demanding and quiet location, full of greenery, near the center and the airport. Nearby are all public amenities (kindergartens, schools, shops, library, health centre, restaurants, bars, parks, sports grounds, cinema). Excellent transport accessibility to the center: tram 22 and 25 (night) from Bělohorská street or bus 180 from Patockova street (2 minutes by walk).

The apartment is spacious and has two separate rooms, corridor, toilet, bathroom and wardrobe. In the kitchen corner there is a kitchen unit, oven with stove, refrigerator, freezer, microwave, washing machine etc.. In the living room there is shelve, simple wall unit. The bedroom has a spacious wardrobe, a double bed and a wardrobe with an ironing board, an iron and a dryer. The corridor is fully furnished with a shoe cabinet, a hanger, a mirror and a wardrobe.

The apartment is suitable for individuals, couples or families with small children.

Property Characteristics

Listing ID542898
Layout2+kk
Available from01/09/2023
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
HeatingDistance
DesigneStandard
Užitná plocha47
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick
Age10 to 30 years
ReconstructionComplete

Additional information

Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKajetánka
\uD83D\uDEB6 187 m (2 min)
Post officePraha 69
\uD83D\uDEB6 593 m (7 min)
ShopZdravá výživa
\uD83D\uDEB6 250 m (3 min)
BankČSOB
\uD83D\uDEB6 408 m (5 min)
RestaurantRestaurace Břevnovka
\uD83D\uDEB6 146 m (2 min)
PharmacyBřevnovská lékárna
\uD83D\uDEB6 325 m (4 min)
School
\uD83D\uDEB6 190 m (2 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 127 m (2 min)
Sports fieldFitness
\uD83D\uDEB6 598 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 456 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.