Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 64 m² without real estateSevřená, Prague - Nusle

Sevřená, Prague - NuslePublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Balcony 8 m²
Monthly rentCZK 27,000Save CZK 1,000CZK 28,000

+ Service chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 45,000


Pronajmu komletně zařízený krásný slunný byt v 5.p klidného domu ve slepé ulici Sevřená, u metra Pražského povstání. byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci, byt je zcela vybaven. kuchyň na míru, vestavěné spotřebiče - plynová varn deska, elektr trouba, myčka, mikrovlnka; obývák rohová rozkládací sedačka, konf a Tv stolky plus poličky na HiFi a domácí kino; stůl a 4 židle; ložnice: dvoulůžko, nové matrace, vestavěné skříně, noční stolky, prádelník (vše design vanilka třešeň); předsíň - vestavěná skřín. pokoj - rozkládací pohovka; WC a koupelna jsou odděleny. zděný sklep. bezpečnostní dveře v bytě; dům se zamyká a výtah je na čip; sklepy jsou pod dvojím uzamčením. dům je dobře udržován a má vlastní novou plynovou kotelnu, tj nízké náklady na topení. před domem je prostorná udržovaná zahrada k dispozici jen obyvatelům domu, byt má okna na tuto zahradu, J/JZ. byt je volný k nastěhování ihned. v místě veškerá občanská vybavenost a park Vyšehrad 10min chůze.

Beautiful sunny flat for rent on 5th floor of a newly resonstructed building in a quiet street Sevřená, near metro station Pražského povstání. flat is newly reconstructed and fully furnished (including curtains and bedside table lapms). the kitchen has a gas cooker, electric oven, microwave, dishwasher; living room has a spacious sofa, TV table, dining table and 4chairs; bedroom has a double bed, built in wardrobes, bedside tables, chest of drawers; the hall has a large built in wardrobe, the small room has a sofa than can be made into a double bed. toilet is separate from the bathroom, the bathroom has a bathtub. lamps in all rooms. solid cellar. security door to the flat, and good security in the building. the building is well maintained. low heating costs. large well maintained garden awailable to the residents. windows of the flat face the garden, south/southwest. the flat is available now. all rural amenities nearby and historical Vysehrad and its park 10 mins walk

Property Characteristics

Listing ID331786
Layout3+1
Available from01/01/2023
OwnershipPersonal
HeatingCentral
DesigneLuxurious
Floor space64
Fully furnishedFully furnished
Floor5
Building typeBrick
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 8 m²
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportNa Veselí
\uD83D\uDEB6 189 m (2 min)
Post officePraha 4
\uD83D\uDE98 1,231 m (4 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 251 m (3 min)
BankČSOB
\uD83D\uDEB6 422 m (5 min)
RestaurantU Šišků
\uD83D\uDEB6 213 m (3 min)
PharmacyLékárna u sv. Pankráce
\uD83D\uDEB6 230 m (3 min)
SchoolZákladní škola Plamínkové
\uD83D\uDEB6 762 m (9 min)
KindergardenSpeciální mateřské školy Sevřená
\uD83D\uDEB6 29 m (0 min)
Sports fieldSimply Pole
\uD83D\uDEB6 364 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 366 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.